In 1972 zag ik het levenslicht in een klein plaatsje in de prachtige Alblasserwaard. Ik groeide er op en ging er naar de plaatselijke basisschool. Daarna volgden de Mavo en het VHBO. Toen ik door omstandigheden voor de laatste opleiding geen diploma kon behalen, ging ik aan de slag als administratief medewerkster bij een lokaal bedrijf met filialen door Nederland en België. Ondertussen volgde ik verschillende cursussen, want ik blijf mij het allerliefst ontwikkelen :). Na vijf jaar wilde ik wat anders! Het werd een stoere baan bij de Koninklijke Landmacht, waar ik ook nog eens mijn man leerde kennen. In het jaar dat we trouwden mocht ik een opleiding tot directiesecretaresse gaan volgen bij Schoevers. Wat een buitenkans!

Met het Schoevers diploma op zak ging ik buiten de Landmacht aan de slag als (afdelings)secretaresse en via verschillende ondernemingen in het MKB klom ik op tot officemanager. Ons gezin mochten we inmiddels uitbreiden met een dochter (’03) en een zoon (’08). Na de geboorte van onze zoon wilde ik terug naar de schoolbanken. Mijn 4-daagse werkweek bij een grote speler in de aannemingswereld combineerde ik met mijn gezin èn een 3-jarige deeltijd HBO opleiding. Terugkijkend op die jaren waren ze rijk, waardevol en pittig! Ik had het voor geen goud willen missen.

Na het afronden van mijn opleiding kreeg ik te maken met stevige tegenwind op zowel zakelijk als persoonlijke vlak. Ik ben door een diep dal gegaan en er weer uit gekropen. Dankzij vele ontzettend lieve mensen die ik op mijn pad tegenkwam.

En nu? Nu voel ik mij sterk genoeg om eindelijk te gaan doen wat al zoveel jaren mijn droom is … adviseren over huisvesting en inrichting vanuit mijn hart!


Naast werken en persoonlijke groei neem ik ook rust. Ik vind het heerlijk om met een roman op de bank te kruipen of naar een feelgoodfilm te kijken. Of ik pak mijn haaknaald en een bolletje garen om daar iets moois van te maken

Tegen een reep melkchocola kan ik geen nee zeggen en voor een bord van mijn moeders hachee mag je mij wakker maken :)


Thea werkt! • Kastanjelaan 7 • 2969 AH Oud-Alblas • +31 6 4867 4014 • KvK 71917667 • BTW

© 2018 - 2020. Alle rechten voorbehouden. Thea werkt!